Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçede görevli polis memuru Zeki Bölükbaşı'nın (39) son derece çalışkan, sevilen ve başarılı biri olduğunu, onu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     Kılıç'ın konuşmasının ardından ilçe müftüsü Hamdi Kavillioğlu dua okudu. Daha sonra meslektaşlarının omzunda araca konulan Bölükbaşı'nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gönderildi.
     Tabuta sarılarak gözyaşı döken Bölükbaşı'nın yakınlarını İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar teselli etti.
     Törene, Zeki Bölükbaşı'nın yakınlarının yanı sıra Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle çok sayıda emniyet personeli katıldı.
     Polis memurunun cenazesi, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine getirildi. Abdullah Enes ve Hatice isminde iki çocuk babası olan Zeki Bölükbaşı'nın cenaze namazı Ulu Camii'nde kılındı. Cenazeye Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşar Şentürk, Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Maden-İş Genel Başkanı Nurettin Akçul, Maden-İş Elbistan Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Cenazede polis memuru Zeki Bölükbaşı'nın oğlu Abdullah Enes ile yakınları gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlara alınan cenaze, daha sonra cenaze arabasına konularak Hocazade Mezarlığı'nda toprağa verildi.