Kişisel Gelişim Uzmanı Diamon Eros, insanın düşünceleriyle bedenini hasta etme ve şifalandırma gücüne sahip olduğunu söyledi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Diamon Eros, "Kimin hayatını yaşıyorsunuz? ya da hayata bakış açınızda devrim yapın" konulu konferans için geldiği Kahramanmaraş'ta gazetecilerle buluştu. Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla düzenlenen konferans öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Eros, insanın başkalarının etkisinde kalması nedeniyle kendi hayatını yaşayamadığını ifade etti. "Toplum ne der, ailem ne der, eşim ne der, çocuğum ne der düşüncesiyle kendi arzularımızın dahi farkında olmuyoruz" diyen Eros, "Bu konferansımızda insanların kendine ne kadar uzak olduğunu keşfedeceğiz. Bunlara bir bakış açısı getireceğiz yeni baştan. Türkiye'de büyük organizasyonların ilkine burada imza atıyoruz" diye konuştu.

Yaptığı işin enerjiyle ilgili olduğunu kaydeden Eros, insanın düşünceleriyle bedenine etki etme gücüne sahip olduğunu belirtti. Eros, şöyle devam etti:

"İnsan, düşünceleriyle bedenini hasta etme ve şifalandırma gücüne sahip. Bütün tıp otoritelerinin son zamanda birleştiği en temel konulardan bir tanesi, hastalıkların yüzde 60'ına stresin neden olduğu. Farkındaysanız bütün tıp doktorları hangi hastalıkla kendilerine giderseniz gidin arkasından size şöyle bir şey söylüyorlar, 'hastanın moralini yüksek tutun.' Yani moral hayatta bu kadar etkili. Dolayısıyla buradan bile düşüncelerimizin ne kadar önemli olduğunu anlayabilmek mümkün. Tabi bedenimiz sadece fiziksel görüntümüz kadar değil. Bunun dışında enerji verenlerimiz var. Örneğin ben size hiç dokunmadan etrafınızdaki enerji alanını ölçümlemek suretiyle bedeninizde hangi bölgenizde sağlık sorunları var tespit edebiliyorum. Bugüne kadar da hiç şaşmadı. Eğer bedeninizde böyle bir hastalık olmadığını düşünüyorsanız orada bir blokaj vardır. Bu sıkıntı yakında ortaya çıkacak demektir. Eğer bir ameliyat geçirdiyseniz onu da söyleyebilirim."

Eros, daha sonra gazetecilere seans uygulayıp, yaşadıkları ve yaşayabilecekleri sağlık sorunlarını tespit etti.