Eski Yargıtay ve Sulh Ceza Hakimi Kemal Karanfil, hırsızların polisi tutuklattığı tek ülkenin Türkiye olduğunu, bunu 50 ayrı delille kanıtlamaya hazır olduğunu belirtti. "Bu ayıp bize yeter." diyen Hakim Karanfil, "Bu kravatlı hırsızlar, hırsızların en tehlikelisi ve arsızı olur. Her savcı bunlarla uğraşmak istemez. Mangal yürek ister. Zira çok şirrettirler." ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda yazar olan ve Sulh Ceza Mahkemeleri'nin adil olmadığı gerekçesiyle iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurması sonrası Sulh Ceza Hakimliği görevinden alınan Hakim Karanfil, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından ilginç paylaşımlarda bulundu. Şu anda tenzile rütbe ile düz hakim olan Karanfil, hırsızların polisi tutuklattığı tek ülkenin Türkiye olduğunu savundu. Hakim Karanfil, “Hırsızların polisi tutuklattığı tek ülke Türkiye. Sakın itiraz etmeye kalkmayın! 50 ayrı delille kanıtlamaya hazırım. Bu ayıp bize yeter!” dedi.

YASALARA TABİ OLMAK İSTEMEYEN KRAVATLI HIRSIZLAR VAR; BUNLARLA UĞRAŞMAK MANGAL YÜREK İSTER

Karanfil, Türkiye’de yasalara tabi olmak istemeyen bazı 'şımarık' kesimlerin olduğunu, bunların başını da kravatlı hırsızların çektiğini öne sürdü. Hakim Karanfil, şunları kaydetti: “Ülke olarak en büyük sıkıntımız, yasalara tabi olmak istemeyen şımarık bir azınlığın varlığı. halka uygulanan yasadan muaf tutulmak isterler. Suçüstü yakalandıklarında çok büyük gürültü çıkararak mağdur rolü oynarlar. Yavuz hırsız misali. Suçları görülmesin isterler! Bu kravatlı hırsızlar, hırsızların en tehlikelisi ve arsızı olur. Her savcı bunlarla uğraşmak istemez. Mangal yürek ister. Zira çok şirretler.”

KRAVATLI HIRSIZLAR, İHALEYE FESAT, İMAR PALANI OYNAR, YEŞİL ALANA GÖZ DİKER

Eskişehir de çalışırken savcılara şaka yollu, 'bana sadece küçük hırsız değil, bazen büyük hırsız da gönderin, kravatlı hırsızlardan' dediğini anlatan Hakim Karanfil, “Küçük hırsızları herkes bilir. Kravatlı hırsızlar ise, ihaleye fesat karıştırır. İmar planları ile oynar. Milletin yeşil alanına göz diker.” ifadelerini kullandı.