Atatürk Havalimanı’nda dergide çalışan bir kişi, hostese uçuş sonrası ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Teklifin ardından gözyaşlarını tutamayan hostes, alkışlar arasında teklifi kabul etti.

Atatürk Havalimanı’nda ilginç bir evlilik teklifi gerçekleşti. Havalimanında bir dergide muhabir olarak çalışan Cemal Gökgöz, hostes olarak görev yapan Sevil Güngör’e evlenme teklifi yapmaya karar verdi. Uçuşa giden hostes Güngör’ün ekip arkadaşlarıyla ve pilotla plan yapan Cemal Gökgöz, havalimanı çıkışında ‘havacılıkla’ ilgili belgesel çekimi yaptıklarını söyledi. Pilotla ve kabin ekibiyle röportaj yapan Gökgöz, son olarak mikrofonu sevdiği kıza uzattı. Konuyla ilgili soru bekleyen hostes Sevil Güngör, evlenme teklifini duyunca gözyaşlarına boğuldu.

Böyle bir uçuşun arkasından evlenme teklifiyle şok olduğunu aktaran Sevil Güngör, çok duygulandığını söyledi. Aylarca evlilik teklifi üzerinde düşündüğünü anlatan Gökgöz, “Bir mum eşliğinde yemekte bu teklifi yapabilirdim. Yıllarca uçucu personel olarak uçtuğu için en güzel teklifin burada yapılacağını düşündüm.” dedi.