Osmaniye merkezde atlı arabada bulunan bazı hurda parçalarının lüks otomobilin üzerine düşmesi sonrası taraflar arasında çıkan bıçaklı-silahlı kavgada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay öğle saatlerinde D400 karayolu Akyar köyü ışıklı kavşağında meydana geldi. Şehir merkezine doğru gelmekte olan Yaşar U.'nun(27) kullandığı hurda yüklü atlı araba, kırmızı ışıkta bekleyen minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle atlı arabada bulunan bazı hurda parçaları işadamı Yıldırım P.(37) idaresindeki 01 CHH 21 plakalı lüks otomobilin üzerine düştü. Bunun üzerine iki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, çıkan kavgada Yıldırım P.'nin iş arkadaşı Saim Ü. göğsünden, boynundan ve kolundan bıçak darbeleri alınca tabancasıyla atlı arabadaki Yaşar U. ve Serdar U.'ya ateş etti. Yaşar U. göğsünden, Serdar U. ise ayaklarından vuruldu. Olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan Yaşar U. hayatını kaybetti, Serdar U. ise tedavi altına alındı.

Kavganın diğer tarafı olan Yıldırım P. bıçakla elinden ve Saim Ü. ise bıçakla vücudun bazı yerlerinden yaralandı. İki yaralı da Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yeri inceleme ekipleri çevrede uzun süre mermi kovanı aradı, bir adet tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.