-Batman Özel İrfan Okulları tarafından veliler arası voleybol turnuvası düzenledi.
Okul bahçesinde düzenlenen turnuva veliler tarafından büyük ilgi gördü.
Düzenlenen voleybol turnuvasında velilerini desteklemeye gelen öğrenciler ise renkli görüntüler oluşturdu. Eleme usulü yapılan müsabakalar sonucunda çeyrek final, yarı final ve final mücadeleleri profesyonel sporcuları aratmayacak düzeyde gerçekleşti.
Final mücadelesi çok çekişmeli maçlara sahne oldu. Final maçları sonucunda 1.liği 5. sınıf velilerinden oluşan takım aldı.
Özel İrfan Okulları velilerinden olan Yaşar Ağırman bu tür organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Ağırman,“Çocuğumun okulunda bu tür sosyal etkinliklerin düzenlenmesi bizleri mutlu etmektedir. Düzenlenen voleybol turnuvasında eğlenceli saatler yaşadık. Bende memnunum çocuğumda memnun. Buna benzer organizasyonların sık sık düzenlenmesini istiyoruz.” dedi.
Turnuvayla ilgili değerlendirmede bulunan Özel İrfan Okulları Müdürü Fakrullah Akdursun ise, turnuvanın veliler arası diyalogu geliştirmek ve okul-veli birlikteliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.
Akdursun, okulun eğitim yönünden kendini ispatlamış bir kurum olduğunu da belirterek, şöyle konuştu: "Artık velilerle de diyalogu artırarak öğrencilerin eğitim kalitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Okul olarak iç içe kardeşçe eğitim öğretim gördükleri okulumuzun velileri arasındaki iletişim, kaynaşma ve muhabbetin ne kadar iyi olduğunun örneği sergilendi. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda velilerimizin katılımlarıyla etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz."
Akdursun, tüm katılımcı velilere ve emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.