Kayseri’de işadamı Memduh Boydak, Kimse Yok Mu Derneği’nin 4 ayrı mahalledesinde iftar yemeği dağıtım programına katıldı. Ramazan boyunca devam edecek ve günlük bin kişiye ulaşacak iftar yemeğini kendi elleriyle dağıtan Boydak, mutluluğunu Twitter hesabından paylaştı.

Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, Ramazan ayının ilk günü Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü olarak, dernek yeleğini giyerek dar gelirli ailelerin yaşadığı Eskişehir Bağları’ndaki mahallede iftar yemeği dağıttı. Bu etkinliğe katılımını Twitter hesabından fotoğraflı olarak paylaşan Boydak, şu açıklamalarda bulundu; “Kimse Yok Mu'nun her gün 70 bin kişiye iftar vereceğini duydum. Bu mübarek ayda bu ve benzeri hayır işleri yapan derneklere teşekkürler. Gittim gördüm ve yaşadım. Kimse Yok Mu Derneği'nin yardımlaşma faaliyetlerini. Pazartesi ilk işim onlara destek olmak.”

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, bu yıl iftar çadırı kurmak yerine dar gelirli, ihtiyaç sahibi ailelerin evine kadar iftar yemeği götürüyor. Ramazan ayının ilk günü 4 ayrı mahallede başlayan iftar yemeği dağıtımında günlük bin kişiye ulaşılıyor.