İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ölenlerin kimlikleri yavaş yavaş açıklanıyor. Patlama sonucunda 36 kişi hayatını kaybetmişti. Patlama sırasında orada bulunan vatandaşların yakınları ise merakla bekliyordu. Alınan bilgilere göre hayatını kaybedenlerin listesinin bir kısmı açıklandı. İşte patlamada hayatını kaybedenlerin isimleri…

4 ERKEĞİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Kimlik tespit çalışmaları da hızla sürüyor. 4 erkeğin kimlikleri tespit edildi.
Bunlar yer hizmeti görevlisi Çağatay Çöl, Sadık Petek (47) Mehmet Mert (30) ve Ethem Uzunsoy (43)

YARALILARIN İSİMLERİ 184 NUMARALI HATTAN ÖĞRENİLEBİLECEK

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında yaralananların ismi ve hangi hastanede bulunduklarına ilişkin bilgilere Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'nin (SABİM) "184" numaralı hattından ulaşılabileceği bildirildi.

Atatürk Havalimanı'na saldırı

Patlamanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı
Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki bombalı terör saldırısının şiddeti gün ağarmasıyla gözler önüne serildi. Saldırının izleri bir yandan silinip yararlar sarılırken, içeriye de yolcular alınmaya başlandı. Saldırıda kullanılan bombaların şiddetiyle, liman önündeki camların patladığı, taksilerin zarar gördüğü asma tavanlarında çöktüğü görüldü. Öte yandan olay yerinde bulunan belediye ekipleri aralıksız çalışma ile yerleri yıkayarak kırılan camları temizleme çalışmalarına devam ediyor.


Patlamanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yapılan bombalı terör saldırısının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Asma tavanların ve camlar dökülüp kırıldığı patlamada taksilerinde zarar gördüğü gözlendi. Olay yerinde temizlik çalışmaları da devam ediyor.
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ölenlerin kimlikleri belli oluyor. Dün gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda 36 kişi hayatını kaybetmiş ve 147 kişi de yaralanmıştı. Alınan son bilgilere göre hayatını kaybedenlerin kimlikleri yavaş yavaş açıklanıyor. İşte patlamada hayatını kaybedenlerin kimlikleri…