İzdivaç Programında ki Sahte Nikah Memurundan Şok İtiraf Geldi!

Fox tv ekranlarında ki evlenme programı Zuhal Topal” la da sahte nikah memuru şoku yaşandı. Programda sahte nikah memuru skandalı ardından, programcılar tarafından sahte nikah memurluğu yaptırılan kişi şok itiraflarda bulundu. İşte detaylar…

Fox tv ekranlarında skandal yaşandı. 20.10.2015 tarihinde yaşanan programda evlilik olacağı iddiaları ekranlara yansıtılmıştı. Adnan Bey ve Nargile Hanım arasında gerçekleşeceği duyurulan nikah iddialarında program yönetimi sahte nikah memuru çıkardı. Sahte nikah memuru, gerçek nikah memuru gibi davranıp, nikahı kıyar gibi yaptı. Fakat daha sonra gerçekler gün yüzüne çıktı. Nikah memuru diye programa çıkartılan kişini aslında ulaştırmada servis şoförü olduğu  anlaşıldı. Bunun iddiaların ardından sahte nikah memuru, aslen şoför olan Halis Bozkurt şok itiraflarda bulundu. Aynı zamanda producion ve yönetime Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. İşte Halis Bozkurt tan şok itiraflar.

“işten atılmakla tehdit edildim ve program yöneticileri ve producsion yapmak gerektiği hakkında baskıda bulunarak emir cümleleri sarf etti. İşten atılma korkusu ile bunu yapmak zorunda kaldım ve programa kendilerini talimatı ile nikah memuru kılığında girdi. Şimdi davacıyım. Gereğinin yapılması için Cumhuriyet Savcılığına şikayet  talebinde bulundum” diye açıklamada bulundu.