Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla, bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu günlerin ülke tarihi açısından ''dönüm noktası'' niteliğinde olduğunu ifade etti.
     Yürütülen barış süreci yürekten desteklediklerini belirten Doğan, şöyle konuştu:
     ''Otuz yıldır devam ve on binlerce şehit verdiğimiz, insanlarımızı kaybettiğimiz terör sorununun çözümü noktasında gelinen aşama bizleri heyecanlandırmaktadır. Bu süreç, büyük devlet olmanın onuruyla büyük bir kararlılıkla geniş katılımlı yürütülmektedir. Sürecin başarıyla sonuçlanması halinde daha demokratik ve müreffeh ülke hayalimiz de biran önce hayat bulacaktır.''
     Anayasa çalışmalarına da değinen Doğan, yeni anayasanın toplumsal hoşgörü ve mutabakat içerisinde geçerek 2013'te yürürlüğe girmesinin en büyük temennileri olduğunu vurguladı.
     Hakim adaylarına plaketlerinin verildiği etkinlikte, sanatçı Ayşen Birgör konser verdi.
     Programa, Vali Şükrü Kocatepe, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Sevde Bayazıt Kaçar ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ile diğer ilgililer katıldı.