Cizre'de terör operasyonlarına katılan ve Cizre'yi teröristlerden temizlemek için mücadele veren Kahraman askerlerimize ve polislerimize Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından şükran paketi hazırlanarak gönderildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından yazılan ve içeriğinde ""Kahraman ecdadın torunlarından Ebu cehil ordularının kalplerine Muhammed-i korkular salan bugünün kahramanlarına selam ve dua" ile yazılı notların olduğu paketler Cizre'ye ulaştı.

Çörek, kurabiye, pekmez sucuğu, samsa, fıstık ezmezi, bademli şekerden oluşan 12.000 adet paket Cizre'nin hain teröristlerden temizlenmesi için aylardır mücadele veren kahramanlarımıza teslim edildi.

Haber46.com'u arayan ve Cizre'de görev yapan Kahramanmaraşlı bir Özel Harekat Polisi "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ettiğini" belirtti. "Hediyelerin maddi değerinin hiç önemli olmadığını, kendileri için önemli olanın Kahramanmaraş halkının manevi desteğinin hissedilmesinin olduğunu" belirten Özel Harekat Polisi "Özellikle Kahramanmaraş'ımızın Kurtuluşunu kutladığımız bu özel günde paketlerin elimize ulaşması bizi çok daha mutlu etti. Sütçü İmam'ın torunlarından dualarını esirgememelerini rica ediorum" dedi.