Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesindeki halı sahada gerçekleştirilen turnuvada, Özel Harekat Şube Müdürlüğü takımı birinci, Trafik Tescil Denetleme ve Olay Yeri inceleme şubesinin karma takımı ikinci, Çevik Kuvvet Şubesi takımı üçüncü oldu. Fair play ödülünü ise oynadığı tüm müsabakalarda hiç kart görmeyen Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı aldı.
17 takımın katıldığı turnuvada finale kalan Özel Harekat Şubesi ile Trafik Tescil Denetleme ve Olay Yeri inceleme şubesinin karma takımının mücadelesi büyük çekişme ile sürdü. Müsabakayı Özel Harekat Şubesi 3-0 kazanarak birinci oldu.

Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz tarafından verildi. 

Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Emniyet teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde futbol turnuvası düzenlediklerini belirtti.

Polis teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Yılmaz, "Modernleşen personeli ve ekipmanları ile vatandaşların can ve mal güvenliği sağlamak için 7 gün 24 saat aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tür etkinliklerle personelimizin birlik ve beraberliğini sağlayacaktır. Teşkilatımızın kuruluş ile ilgili etkinliklerimiz devam edecektir" diye konuştu.