Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Şekerdere sonunda bulunan Serintepe Talebe Yurdu'nda yangın çıktı. Öğle saatlerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülmeye çalışılıyor. Binada çıkan yangında içeride herhangi bir vatandaşın olup olmadığı hakkında henüz bir bilgiye ulaşılamadı. Kahramanaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangına 6 araç ile müdahale ediyor.

Şekerdere Bulvarı'ndaki Serintepe Talebe Yurdu'nda bugün saat 12.45'te bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık görevlisi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kısa sürede alevler içerisinde kalan yangını söndürmek için çalışma başlatırken, yurtta öğrenci olup olmadığı araştırırlıyor.

SERİNTEPE TALEBE YURDU YANGIN FOTOĞRAFLARI

Son aldığımız habere göre Serintepe Talebe Yurdunda çıkan yangın son katta yatakhane bölümünde çıktı. Sabahçı öğrencilerin okulda olduğu, öğleci öğrencilerin okul yolunda olduğu bir saatte yangın çıkması büyük bir faciayı önledi. Aldığımız bilgiye göre hiç bir yetkili ya da öğrenci zarar görmedi. Ancak son duurm yangın tamamen söndürüldükten sonra belli olacak.

Kahramanmaraş'ta bir öğrenci yurdunda yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, merkez Onikişubat ilçesi Karamanlı Mahallesi'ndeki 5 katlı Serintepe Talebe Yurdu'nun en üst katındaki yatakhane bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının fark edilmesi üzerine öğrenciler tahliye edildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Bu arada yurdun bitişiğindeki apartmanlarda yaşayanlar, güvenlik nedeniyle evlerinden dışarıya çıkarıldı. 

Yurdun bulunduğu cadde trafik ekiplerince ulaşıma kapatıldı.

İtfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışması sürüyor