Kahramanmaraş Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Kahramanmaraş İl merkezinde uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik gece yarısı yapılan operasyonda  uyuşturucu satıcısı iki kardeş yakalandı.
07 Eylül 2017 günü gecesi saat 02.00 sıralarında  Narkotik Timleri Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroglu Mahallesi Şeyh Adil Caddesinde iki kardeşi takibe aldı. Uygun zamanı kolladıktan sonra sokak arasında operasyon için harekete geçen polisler, her iki şahsı da üzerlerinde uyuşturucu ile kıskıvrak yakalamayı başardı.
 Yakalan şahısların üzerinden paketler halinde satışa hazır vaziyette gubar esrar,  eroin ve extacy uyuşturucu tablet elegeçirildi. 
Operasyonu genişleten polis ekipleri,  şahısların kalmış olduğu otel odasına da eş zamanlı baskın yaptı. Otel odasında  yapılan aramada çok sayıda paket halinde   uyusturucu madde ele  geçirildi. 
Operasyon kapsamında toplamda 13 adet ectasy, 2 paket halinde 10,89 gram eroin ve satışa hazır 38 paket halinde 187,29 gram esrar maddesi ele geçirildi.  Yakalanan  Şüpheliler 21 yaşındaki Okan T.  ile 24 yaşındaki Osman T. gözaltına alınıp  sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.