Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Pazarcık İlçe Emniyet  Müdürlüğü  tarafından Silahlı Terör Örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı tespit edilen  şüphelilere yönelik çok sayıda adrese yapılan operasyonda 

Pazarcık ilçesinde  yapılan operasyonda  pkk/kck terör örgütü adına faaliyetlerde bulunmak ve terör örgütü adına propaganda yaptıkları tespit edilen 10 şahıstan 8 şahıs sevk edilmiş oldukları adli makamlarca tutuklandı.2 şahıs da  adli kontrol şartı ile serbest kaldı.  

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Pazarcık İlçe Emniyet  Müdürlüğü  tarafından Silahlı Terör Örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik çok sayıda adrese operasyon yapılmış,  Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde  yapılan operasyonda 10 şüpheli Pazarcık Ilçesinde operasyon ile teker teker yakalanarak gözaltına alınmıştı. 

Sosyal medya üzerinden PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası yapılan bir Facebook URL adresini takibe alan polis ekipleri, belirlemiş oldukları sosyal medya hesabındaki bir videoda örgüt propagandası yapan, kisilere yönelik iz sürdü. Sayfada propaganda yapan kişilerin tespiti için detaylı takip yapan polis ekipleri, sosyal medya hesaplarındaki videodaki kişilerin  resimlerini ve eşkallerini belirleyerek tek tek kimlik tespiti yaptı.

Bahse konu videonun 2015 ocak Ayında Irak Şengal'de ölen bir teröristin mezarı başında çekildiği, videoda propaganda yapan şüphelilerin teröristbaşi posteri açtığı, bu esnada PKK/KCK terör örgütünü öven sloganlar arttıklari tespit edildi. Eş zamanlı yapılan operasyonda 

Şüpheli şahısların yapılan ev aramalarında örgütsel doküman, yasaklı yayın, terörist fotoğrafları, terorist resimleri ile yapılmış saatler ve belgeler ele geçirildi.

Gözaltına sorguları takamlandıktan sonra Pazarcık Adliyesine sevk edilen 8 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.