Kahramanmaraş'ın Göksu ilçesinde bir gıda dükkanına giren 2 kişi 10 bin TL değerinde sigara çalarken güvenlik kamerasına yakalandı.

İlçenin Atatürk Caddesi'nde 2 şüpheli saat 01.30 sıralarında Çağrı Satar'a ait kuru yemiş dükkanın önüne geldi. Cadde üzerinde kimsenin bulunmadığı anda iş yeri kapısına yönelen şüpheliler, kapıyı torna vidayla açarak içeri girdi. İş yerinden yaklaşık 10 bin TL değerindeki sigarayı çuvallara dolduran şüpheliler daha sonra arka caddeye park ettikleri araçlarına yöneldi. İkinci kez iş yerine giren şüpheliler kasadaki bozuk paraları alarak ayrıldı. Üçüncü kez iş yerine girmek isteyen şüpheliler, yoldan geçen bir kişi tarafından fark edildi. Fark edildiklerini anlayan şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı fark eden vatandaş durumu polis ekiplerine bildirdi. Bu anlar ise başka bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Şüpheliler, polisin 12 saat süren teknik takibiyle araç ve çaldıkları sigarayla, Şanlıurfa il merkezi girişinde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.