Kahramanmaraş'ta babasına ait iş yerinde kiracı durumda bulunan Mehmet Bayrakçı'nın sözleşmesi bitmeden iş yerini boşaltmasını isteyen uzman çavuşun, Nayrakçı'yı iş yerinde darp ettiği iddia edildi.

Merkez Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesinde bir iş yerini 2016 yılında kiralayan Mehmet Bayrakçı, iş yeri sahibi Ahmet G. ile 5 yıllık bir sözleşme yaptı. İddiaya göre, sözleşme süresi dolmadan iş yeri sahibi, kiracısı Mehmet Bayrakçı'nın çıkmasını istedi. İş yerinden çıkmayınca da, geçtiğimiz günlerde 3-4 kişilik bir grupla birlikte iş yerine gelerek Bayrakçı'yı darp etti.

İş yeri sahibi Ahmet G. ve oğlu uzman çavuş Hacı Ahmet G.'nin yanlarında bir kişiyle birlikte gelerek, ellerindeki sopalar ile kendisini darp ettiğini belirten Mehmet Bayrakçı, ''Ben bu iş yerini ilk başta konfeksiyoncu olarak açtım. Ama ilerleyen süreçte iflas ettiğim için çay evine çevirdim. Maddi sıkıntılarım olduğu için zaman zaman kiralarımı da geciktirerek ödedim. Bu yüzden iş yeri sahibi beni mahkemeye verdi ama mahkeme beni haklı buldu'' dedi.

Kendisinin karşısına imzalamadığı halde iş yerinden çıkış taahhütnamesinin çıkarıldığını öne süren Bayrakçı, ''Ben böyle bir taahütname imzalamadığım için ona da itiraz ettim. Henüz bu itiraz sonuçlanmamışken, iş yerime gelerek beni darp ettiler. Hacı Ahmet G. ayrıca kafama sandalye ile vurdu. Bana bir yandan küfür ederken, bir daha bu iş yerine gelemeyeceksin diye tehditler savurdular'' ifadelerini kullandı.

Çevredeki vatandaşların kendilerini ayırması sonrasında ellerinden kurtulduğunu ifade eden Bayrakçı, iş yeri sahibinden, Uzman Çavuş Hacı Ahmet G.'den ve kendisini darp eden diğer kişiden şikayetçi oldu.