ZMO'da  Yeni Dönem 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şubesi 5. Dönem Olağan Genel Kurul Seçimleri geçtiğimiz Pazar günü yapıldı. İki listenin yarıştığı seçimde Mehmet Geyik ve ekibi galip geldi. 

Divan başkanlığını KSÜ Ziraat Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Ercan EFE'nin yaptığı Genel Kurul büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. 

Üyelerin büyük çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerde, başkan Yusuf Temizkan'ın MHP'den Onikişubat Belediye Başkan olmasıyla istifa ederek koltuğunu devrettiği Mehmet Elbistan ile Mehmet Geyik''in listeleri yarıştı. 

Kıran kırana geçen seçimin sonucunda Mehmet GEYİK 249 oy olarak ipi göğüsleyen taraf oldu. Mevcut başkan Mehmet Elbistan ise 198 oy da kaldı. 

Seçim sonrası yeni Başkan Mehmet Geyik'i tebrik eden üyeler: “Odamızın yeni başkanı yağmurları da beraberinde getirdi, bereket geldi ” şeklindeki esprileri de yüzleri güldürdü. 

Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şubesi'nin yeni yönetimi şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Liste

1- Mehmet GEYİK

2- Mustafa KULOTU

3- İbrahim GÜL

4- Yasemin KEÇECİOĞLU

5- Mustafa KIRBAŞ

6- Durdu GÜRBAK

7- Harun AYMAN

Yönetim Kurulu Yedek Liste

1- Selim YAĞMUR

2- Alev KOPAR

3- Muzaffer TOPUZ

4- Serhan CANDEMİR

5- Ali İhsan ATALAY

6- Murat DAL

7- Ömer Murat BÖREKÇİ


Genel Kurul Delegeleri

1- Mehmet GEYİK

2- Ali Arda IŞIKBER

3- Mevlüt KÜPELİ

4- Mehmet ÇULLU

5- Ziya DUMLUPINAR

6- Ali KİRİK

7- Aydın COŞKUN

Başkan Mehmet GEYİK kimdir?

1968 Kahramanmaraş doğumlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültür Teknik Bölümünden 1993 yılında mezun oldu.  KSÜ Tarımsal Yapılar ve Sulama Anabilim Dalından 2009 yılında mezun olarak Ziraat yüksek Mühendisi unvanını aldı. Halen KSÜ Ziraat Fakültesinde Ziraat Yüksek mühendisi olarak görev yapan Mehmet GEYİK, evli ve 2 çocuk babasıdır.