Bodrum'da bir kişi, aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu vücuduna aldığı 15 kurşun ile hayatını kaybetti. Bodrum'a bağlı Ortakent-Yahşi beldesi Sanatçılar sitesi girişinde, İsmail D.'ye ait otomobille siteye giren Mehmet Söyler (31) site girişinde kişi veya kişilerce başka bir otomobilden aracına ateş açıldı.

Söyler, açılan ateş sonucu vücuduna aldığı 15 kurşunla ağır yaralandı. Silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri, Söyler'e olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Bilinci kapalı olan Söyler, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Söyler, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ise bölgede geniş çaplı inceleme yaparak boş kovanları topladı. Bölgeye gelen Söyler'in arkadaşları ise, olayın nasıl olduğunu anlamadıklarını ve çok üzgün olduklarını ifade ettiler.

Olayı duyup hastanede kucağında bebeği ile gelen Söyler'in aşi ise sinir krizi geçirdi. Söyleri'in eşini yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Cumhuriyet savcılığı, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı  yetkilileri olay yerine gelerek incelemelerde bulundular. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Söyler'in cenazesinin yapılacak olan otopsinin ardından memleketti olan Kahramanmaraş'a gönderileceği öğrenildi.