Kdz. Ereğli'de 20 yaşındaki bir genç girdiği bunalım sonucu sabah saatlerinde sliahla kendisine ateş ederek intihar etti.
 
Edindiğimiz bilgilere Kdz. Ereğli İlçesi'ne bağlı Bağlık Mahallesi Sakindere sokakta ikamet eden 20 yaşındaki Yunus Emre Özdemir sabah saatlerinde girdiği bunalım sonucu kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Babasına ait iş yerlerinde çalışan Yunus Emre Özdemir'in cenazesi evinden alınarak hastaneye kaldırıldı. Ereğli cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
 
AİLESİ AÇIKLAMA YAPTI
Bu arada gazetelerde oğlunun 'ekonomik nedenlerden intihar ettiği' yönünde çıkan haberler üzerine baba İbrahim Özdemir açıklama yaparak oğlunun ekonomik nedenlerden değil 2 yıl önce bulaştığı uyuşturucu illetinden dolayı hayatına son verdiğini bildirdi.

Baba Özdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Zonguldak ve Kdz. Ereğli yerel basınına ”˜Ekonomik Kriz İntihara Sürükledi', şeklinde yansıyan haberlere karşın tarafımıza açıklama yapma gereği hasıl olmuştur!.. Dün gece 01.30 sıralarında intihar eden oğlumuz Yunus Özdemir, yaklaşık 2 senedir uyuşturucu bağımlısıymış, bizler ailesi olarak bu durumu ne yazık ki canımızı yitirdikten sonra öğrenmiş bulunuyoruz. Oğlumuz Yunus, intiharından 1 gün önce Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine gidip, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve hayatını adım adım bitiren bu illetten kurtulmak istediğini beyan etmiş ve Psikiyatri Uzm.Dr. Aykut Ayatan nezaretinde tedaviye başlamıştır. Sonuç olarak oğlumuz ”˜ekonomik kriz' nedeniyle değil, ”˜uyuşturucu' denen illet yüzünden hayatına son vermiştir. Burada asıl mesele, evlatlarımıza uyuşturucu temin eden namussuzların biran önce yakalanması ve başka Yunus'ları öldürmeden kendilerine engel olunmasıdır.Bu konuda da emniyet güçlerimize güvenimiz sonsuzdur!."

İntihar eden Yunus Emre özdemir'in Kahramanmaraşlı olduğu ve Kahramanmaraş'tan gelen ailesine teslim edildiği bildirildi.