Türkiye’yi yasa boğan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın hunharca öldürülmesine  Kahramanmaraşlı öğrenciler tepki gösterdi.  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Lise Öğrencilerinde arasında Bulunduğu Öğrenciler Ula Cami Meydanı’nda toplanan onlarca öğrenci tek yürek olarak  Trabzon Caddesi Üzerinde Bulunan İdare Binası önüne   kadar yürüdü. “Bana ne diyeceğimi değil, oğluna tecavüz etmemeyi öğret”, “Özge’nin hesabını Kahramanmaraş  halkı soracak” pankartı açan öğrenciler, “Kadına uzanan eller kırılsın”, “Özgecan Aslan ölümsüzdür' Maraş Uyuma Özgecanı Unutma , “Katiller halka hesap verecek” İdam Gelsin diye sloganları atarak yaşanan katliama tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşlar da yürüyüşe destek verdi. 

Gurub Adına Basın Açıklaması yapan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hukuk Fakültesi son Sınıf Öğrencisi Panzade Yalçın derin bir acı korku içindeyiz yıllardır ülkemizde kadınların sesiz bir Çığlığı var. 
Defaatle kendimizi Özgecan'ın yerine koyduk geceleri uyuyamadık ,Çığlıklarla uyandık  özgecan'ın acısını da korkusunu da düşünmek bile bize yetti . 
 Gün aymıyor bu ülkede kadına şidet almadan taciz olmadan Taksiye biniyorsak ilk iş plakayı bir yakınımıza bildirmek karanlık sokaklardan geçiyorsak arkamıza defalarca bakmak otobüste dolmuşta tek kalırım diye en son inenle beraber inmek tek kalmışsa telefon elimizde 155 yazıp beklemek daha neler neler yanlış anlaşılmasın bu bir feminizm  hareketi değil Bu bir haykırı bu bir farkındalık hareketi kadınların yaşadığı korkuyu kamuoyuna ,yasala insanlığa ,vicdanlara duyurmak .Kadınların çığlığını duydunuz mu dedi .
  
HABER İsmail BOZDOĞAN