Kahramanmaraş-Adana karayolunun 14. kilometresi Çakallı köyü girişinde, Bekir Yüzgeç'in kullandığı 46 KT 218 plakalı midibüsün yoldan çıkması sonucu, sürücü Yüzgeç ile 4 kişi hayatını kaybetti.
     Tarlaya devrilen midibüste sıkışan yaralılar, itfaiye ve AFAD ekiplerince çıkarıldı. Yaralanan 21 kişi, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
     Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı ve İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, kaza yerinde inceleme yaptı.
     Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk tespitlere göre kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 21 kişinin de yaralandığını ifade etti.
     Akkoyun, Nurdağı ilçesine giden aracın yağıştan dolayı kontrolden çıktığını ve kazanın dikkatsizlikten kaynaklandığını tahmin ettiklerini belirtti.
     Bu arada, kızını tedaviye götürürken karşılaştığı kazada yaralanan 3 çocuğu aracına alan Talip Şen'in kullandığı otomobil de Kahramanmaraş otogar civarında İsmail Doğan idaresindeki otomobille çarpıştı. Bu kazada da 4 kişi yaralandı.