Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde katlı otoparkta kamyonet ve motosikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı ambulans ile Ereğli Devlet hastanesine kaldırılırken kaza anı katlı otoparkın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde motosiklet sürücüsünün kazadan hemen sonra kamyonet sürücü ile tartışma yaşadığı, vatandaşların araya girdiği de görülüyor.

Kaza Ereğli Katlı otoparkın giriş bölümünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Soner Topal'ın (35) kullandığı 67 UA 877 plakalı motosiklet ile katlı otoparkın zemin katından çıkış yapan Hasan Sever'in (60) kullandığı 67 LF 212 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmada Topal'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet duvara çarparak durabildi. Kazada motosiklet sürücü Soner Topal'ın eşi olduğu öğrenilen Sebahat Topal(33) yaralandı. Olay erine çağırılan 112 ekipleri yaralı kadına yaptıkları ilk müdahalenin ardından vatandaşların da yardımı ile ambulansa alarak Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Her iki sürücü ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Ereğli Devret Hastanesine kaldırılan Sebahat Topal'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Bu arada katlı otoparkta yaşanan kaza otoparkın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Giriş tarafında hareket halinde olan motosikletle zemin kattan çıkan kamyonetin çarpıştığı, sürücü Soner Topal'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından duvara çarptığı görülüyor. Görüntülerde ayrıca kaza sonrasında motosiklet sürücüsü Soner Topal'ın kaskını çıkardıktan sonra kamyonet sürücünün üzerine doğru yürüdüğü, vatandaşların araya girmesi görülüyor.