Etiler'de karneyi alan liseli öğrenciler iddiaya göre kız meselesi yüzünden kavga etti. Kavgada bir öğrenci vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

Olay saat 11.00 sıralarında Etiler Nispetiye Caddesi'nde bir AVM'nin önünde yaşandı. İddialara göre Mehmet Ali Büyükhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir grup öğrenci arasında kavga çıktı. Karne dağıtıldıktan sonra okulda başlayan sözlü tartışma, Nispetiye Caddesi'nde kavgaya dönüştü. Kavgada öğrencilerden biri cebinden bıçağını çıkarıp Arda Ö.' ye sapladı. Aldığı bıçak darbesi ile yere yığılan liseli öğrenci, bir süre ambulans bekledi. Olay yerine gelen ambulansla yaralı öğrenci Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgaya karışan öğrenciler ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Kan izlerinin bulunduğu kaldırım yaya trafiğe kapatıldı. Olay yerine güvenlik şeridi çekildi.

Olayı gören bir inşaat işçisi ise şunları söyledi: "Çocuklar burada birbirine girdi. Turuncu montlu çocuk bıçağı takıp kaçtı. Hepsi öğrenciydi ama sivildiler. Niye kavga ettiklerini bilmiyorum. 10 kişi vardılar. Bıçaklama olduktan sonra hepsi kaçtı."

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.