İstanbul'da günlerdir kayıp olan kızını arayan bir baba, kızını Gezi Parkı’nda uyuşturucu komasına girmiş halde buldu. Krize giren kızını sakinleştiremeyen baba, olay yerine ambulans çağırdı. Kızının sürekli evden kaçtığını söyleyen çaresiz baba, yetkililerden yardım istedi.

Taksim’de günlerdir kızı B. B.'yi (16) arayan Necmettin B., çevrede yaptığı soruşturmalarda kızının Gezi Parkı çevresinde olduğu bilgisini aldı. Sabah saatlerinde Gezi Parkı’na giden baba Necmettin B., kızını bir bankın üzerinde baygın halde buldu. Kızına kavuşmanın sevinciyle uyandırmaya çalışan baba, başarılı olamadı. Bir süre sonra kızının krize girdiğini fark eden baba, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, B. B.'yi, sakinleştirmede güçlük çekti. Polis ekiplerinin yardımıyla ilk müdahalesini olay yerinde yapan sağlık ekipleri, B. B.'yi, hastaneye kaldırdı.

Gözünün önünde krize giren kızını çaresiz gözlerle izleyen baba Necmettin B., “Kızım rahatsız yüzde 56 raporlu. Sürekli evden kaçıyor, biz bunla baş edemiyoruz. Nerelere başvurduysak bir çaresini bulamadık. Yetkililerden yardım istiyorum buna bir çare bulsunlar. En son on gündür kayıptı. Buralarda, parklarda yatıyor işte. Ben kendim arayıp buldum. Ama bu nasıl olacak böyle ben başedemiyorum. Devletin yardım etmesi lazım. Tabi buralara düşünce uyuşturucu da her türlü yollara düşer. Evde ilaçları var onları kullanıyor.” dedi. Baba Necmettin B.'nin ifadesine başvuran polis ekipleri, konuyla ilgili inceleme başlattı.