HDP Hakkari Milletvekili adayı Abdullah Zeydan, bir dönem Ankara Keçiören’de mütevazi bir apartman dairesinde oturan Tayyip Erdoğan'ın bugün bin 1150 odalı sarayda oturduğunu ve kendini sultan gibi gördüğünü söyledi. Zeydan, eskiden Diyarbakır’da 'kürt sorunu vardır, bu sorun benim sorunumdur' diyen Erdoğan'ın şimdi de 'ne kürt sorunu, kürt sorunu yoktur' dediğini aktardı.

HDP Hakkari milletvekili adayları, köy köy gezerek seçim çalışmalarını yürütüyor. HDP Hakkari Milletvekili adayı Abdullah Zeydan ve beraberindekiler, Akçalı ve Doğanyurt köylerini ziyaret etti. Akçalı Camisi’nde vatandaşlarla kısa bir konuşma yapan Zeydan, korucuların da bu kirli savaşta mağdur olduğunu ifade ederek, "Bu savaşta hep beraber mağdur olduk. Dağda PKK, şehirde korucu hayatını kaybetti. Köylünün köyü yakıldı. Biz hepimiz kullanıldık. Artık bizi kullanamayacaksınız." diye konuştu.

Tayyip Erdoğan ve AKP'yi iktidarını kaybetme telaşı sardığını ifade eden Zeydan, "Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetinın IŞİD terör örgütüne yaptığı yardımları gördük. O TIR'ları biz yakalamadık. O TIR'ları AKP'nin savcıları yakaladı, şu an o savcı cezaevindedir. Neden? Çünkü Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetinin IŞİD'e yaptığı yardımı bütün dünya gördü." açıklamasında bulundu. Zeydan, bir dönem Ankara Keçiören’de mütevazi bir apartman dairesinde oturan Tayyip Erdoğan'ın bugün bin 1150 odalı sarayda oturduğunu ve kendini sultan gibi gördüğünü söyledi. Zeydan, eskiden Diyarbakır’da 'kürt sorunu vardır, bu sorun benim sorunumdur' diyen Erdoğan'ın şimdi de 'ne kürt sorunu, kürt sorunu yoktur' dediğini sözlerine ekledi.