CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Çeşme’de kadınlara karanfil dağıttı. İzmir’in Çeşme ilçesinde '2015 seçimlerine doğru sağlık politikalarına bakış' konulu toplantıda sağlık çalışanları ve akademisyenlerle basına kapalı toplantı gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, daha sonra çarşıya çıkıp esnafı selamladı, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak kırmızı karanfiller dağıttı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çeşme Sheraton Oteli'nde 2015 yılı seçim bildirgesinde yer vermek üzere, '2015 seçimlerine doğru sağlık politikalarına bakış' konulu toplantıda sağlık çalışanlarının sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Kılıçdaroğlu daha sonra Çeşme sokaklarında yürüyüş yaptı, esnafla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun çarşı ziyaretinde ilginç diyaloglar yaşandı. CHP liderinin karanfil verdiği bir kadın, "Bizim için en büyük hediye sizsiniz" derken, bir başka kadın "Bu ülkenin başında kimin olduğu önemli değil. Ama ben mutlu olmak istiyorum. Emekliyim, geçinebileceğim düzeyde bir ücret alıp, huzurlu yaşamak istiyorum. Sizi sürekli dinliyorum. Halk dilinde konuşmuyorsunuz" dedi. Kılıçdaroğlu da "Benden ne duymak istiyorsunuz? Emekliler için yapacaklarımızı tüm açık yürekliliğimle anlatıyorum" diye konuştu. Kılıçdaroğlu yaklaşık 200 partili ile Alaçatı'da da esnaf ziyaretlerinde bulundu.