Dünyanın 113 ülkesinde yardıma muhtaç milyonlarca insana yardım elini uzatan Kimse Yok Mu Derneği, Kurban Bayramı'nın ilk gününde de yardıma muhtaç binlerce kişinin kapısını çalarak yüzlerini güldürdü.

İzmir'de de bayramın ilk günü bir araya gelen Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri, Kurban Bayramı'nın birinci günü bile yardım dağıtmaktan geri kalmadı. İzmir'de önceden belirlenen adreslere kurban eti yardımlarını götüren gönüllüler, ihtiyaç sahiplerinden bol bol dua aldı.

Bayramın ilk günü derneğin lojistik merkezine akın eden gönüllüler, önceden belirlenen adreslere kurban etlerini dağıtmak için paketleri teslim aldı. Kendi araçlarıyla gelerek yardım paketlerini alan Kimse Yok Mu gönüllüleri, daha sonra kendi araçlarıyla önceden tespit edilen adreslere bu yardımları ulaştırdı.

AİLELERİYLE GELİP İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Kimse Yok Mu Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Güneş, bu Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahiplerine kurban eti yardımında bulunduklarını dile getirdi. Güneş, "Önceden bize müracaat etmiş aileler var. Bu ailelerle ilgili sosyal incelemeleri yapılıyor, gönüllü arkadaşlarımız gidiyorlar, hakikaten ihtiyaç sahibi oldukları tespit ediliyor. Bu yıllardır yapılan bir yardım. Etlerimiz burada gönüllüler tarafından alınıyor ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Sabahtan beri ciddi bir çalışmamız var. Allah hepsinden razı olsun. Gönüllülerimizden, aileleriyle birlikte gelenler var, eşini çocuklarını yanına almış ve ihtiyaç sahiplerine dağıtıyorlar." dedi.