25'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Kırıkkale'den milletvekili seçilen AK Partili Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can ile MHP'li Seyit Ahmet Göçer, mazbatalarını aldı. Vekiller, hizmet için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını söylediler.

Kırıkkale Adliyesi'ne ilk olarak gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can oldu. İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ekrem Halıcı’dan mazbatalarını alan AK Parti milletvekilleri adliye önünde kısa bir açıklama yaptılar. Seçim sürecinde de özveriyle çalışan basın mensuplarına teşekkür eden Oğuz Kağan Köksal, "Seçim dönemi geride kaldı. Milletimizin verdiği karara saygılıyız. Bize oy veren Kırıkkalelilere teşekkür ediyorum. Oy vermeyenlere de teşekkür ediyorum. İnşallah verdikleri oyları helal ettiririz. Bütün gayretimiz bu." dedi.

AK Parti Milletvekili Ramazan Can, seçimlerde oy veren tüm Kırıkkalelilere teşekkür ederek, "Bize oy veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Demokratik bir seçim oldu. Sandıktan çıkan sonucun başımızın üzerinde yeri vardır ve sonucu takdirle karşılıyoruz. Seçmenlerin uyarılarını ve mesajını kabul ediyoruz. İnşallah gözümüzün önüne daha dikkatli bakacağız." diye konuştu.

AK Partili milletvekillerinin ardından sonra adliyeye gelerek İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ekrem Halıcı’dan mazbatasını alan MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer de seçimlerde kendilerine teveccüh gösteren Kırıkkale halkına teşekkür etti. Milletvekili Göçer, “Seçim dönemi sona erdi. Demokratik bir yarış oldu. Kırıkkaleli vatandaşlarımız sağduyulu davrandı. Olaysız bir seçim yaşadık. Seçim dönemi sona erdi. Bundan sonra Kırıkkale’nin milletvekili olacağım. Bunu için çalışacağım. Hizmet noktasında elimden geleni yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu ise seçim döneminin sona erdiğini MHP olarak Kırıkkale’den yıllar sonra bir milletvekili çıkartmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, “Partimiz yıllar sonra bir Milletvekili çıkarttı. Milletvekilimiz Seyit Ahmet göçer’de mazbatasını aldı. Bundan sonra kendisi Kırıkkale’nin milletvekili olacaktır. Zaten birkaç gündür bu yönde teşekkür ziyaretleri yapıyor. Hepimize hayırlı uğuru olsun.” şeklinde konuştu.