Terme Belediyesi ve Termespor’un işbirliğiyle yapılacak olan Ferman Toprak konseri önceki gün trafik kazasında hayatını kaybeden Kerem Kökten'e saygı için ertelendi.

Terme İlçesi Ordu-Samsun karayolu Kredi Yurtlar Kavşağı eski otogar mevkiinde meydana gelen ve 1 öğrencinin hayatını kaybettiği, 21’i öğrenci 23 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle 13 Nisan 2015 Pazartesi günü tarihinde gerçekleşecek olan Ferman Toprak konseri ertelendi. İlçeyi yasa boğan trafik kazasında hayatını kaybeden Kerem Kökten ve kazada yaralanan öğrenciler için Termespor futbol takımı idman öncesi toplanarak saygı duruşunda bulundu.

Termespor Teknik Direktörü Güven Gümüşdağ: “kazada yaşamını yitiren evladımız bizim de çocuğumuz kardeşimiz canımızdır. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Termemizin başı sağ olsun. Yaralı olan evlatlarımıza Allah’ım acil şifalar versin ve inşallah bir daha böyle bir acıyı yaşamak zorunda kalmayız.” diye konuştu.

Termespor kulüp müdürü Yavuz Kambur, "Yaşanan elim kaza sonucu vefat eden Kerem Kökten’in yasını tutmak, ailesinin acısını paylaşmak adına 13 Nisan’da Termespor'un 62.yıl kutlaması etkinliğindeki Ferman Toprak konserini erteleme kararı aldık. Termespor kulübü adına Kerem Kökten'e Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı olan gençlerimize de acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.” dedi.