Bursa’nın Orhangazi ilçesinde on yıl önce başlayan husumet sebebiyle öldürülen aynı aileden Ali Gem, eşi Gülfer Gem ve oğlu Reva Gem'in Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandı. Ölen 3 kişinin cenazelerinin ikinci namazını müteakip toprağa verileceği öğrenildi.

Orhangazi İlçesi Çakırlı Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda; traktörle tarladan dönen Ali Gem (69), eşi Gülfer Gem (70) ve oğlu Reva Gem (46) komşuları Hasan Küp av tüfeğiyle saldırısı sonucu ölmüştü. Olayın ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan 3 kişinin işlemleri tamamlandı. Sabah saatlerinde alınan cenazeler Bursa Büyükşehir Belediyesi mezarlık hizmetleri müdürlüğüne getirildi. Burada yapılan işlemlerin ardından yakınları tarafından alınan cenazeler defnedilmek üzere Orhangazi ilçesine götürüldü. Baba, eşi ve oğlunun cenazeleri konuldukları Bursa Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil aracı ile Orhangazi’ye gönderildi.

ON YILLIK HUSUMET BU GÜNE PATLAMIŞ

Cenazeyi almaya gelen Gülfer Gem’in yeğeni Abdullah Albeni, çok üzgün olduklarını belirterek, “Teyzem oluyor, eniştem ve teyzemin oğlu. Arada hiçbir şey yok. 10 sene önce yapılan tartışmadan dolayı adam kin gütmüş bu güne patlamış. Bizlerde tarladaydık akşam duyduk, tarlada dövüş olmuş, gelip yatmış pusuya tuzak kuruyor hepsini vurup öldürüyor.” şeklinde konuştu.

Bu arada 3 kişiyi öldürmekle suçlanan Hasan küp saldırının ardından kayıplara karıştı. Güvenlik güçleri saldırganı yakalamak için geniş çaplı operasyon yürütüyor.