Denizli Büyükşehir Belediyesi, Fettah Can, Kolpa ve Atiye konseri için şehir merkezi olan Gazi Bulvarı'ndan geçen otobüs güzergahlarını iptal edince binlerce kişi mağdur oldu. Kolpa ve Fettah Can'ın sahne alacağı Gençlik Konseri için bugün 20.30'da sonra Gazi Bulvarı'ndan geçecek olan belediye otobüsleri kaldırılınca bundan haberdar olmayan yolcular saatlerce otobüs duraklarında bekledi.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın Denizli 1' sıra adayı Mehmet Efe, belediyenin otobüs hizmetlerinin özellikle şehrin en kalabalık ve ihtiyaç duyulan bir yerinde kaldırılmasına tepki gösterdi. Efe, "Bazı kişiler eğlenecek olabilir buna karşı değiliz ama vatandaşın evine veya işine gidecek halk otobüsü hizmetine ara vermesi insanlarımızı mağdur etmektedir. Hem halkçıyız diye geçiniyorlar hem de halkın ihtiyacı olan hizmetleri bazı kişilerin eğlencesi uğruna ara veriyorlar. Evine işine gidecek insanlar 'nasıl giderse gitsin' anlayışıyla belediyecilik olmaz. Belediye geçtiğimiz aylarda en küçük eylemlerde de otobüs hizmetlerine ara vererek büyük tepki toplamıştı. birileri eğlence yapıyor diye bir başkası mağdur edilmez. Herkesin kendilerinin olduğu gibi makam aracı yok." dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin ikinci konser organizasyonu ise 18 Mayıs Pazartesi günü Acıpayam ilçesinde gerçekleşecek. Pop müziğin sevilen isimlerinden Atiye'nin sahne alacağı Acıpayam Konseri saat 20.30'da Acıpayam İlçe Stadyumu'nda yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin üçüncü ve son Gençlik Konseri'nde de ünlü sanatçı Atiye Çivrilliler için söyleyecek. Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek konser saat 21.00'de başlayacak.