Şişli’de art arda seyreden iki araç sürücüsü 'korna çalma' meselesi yüzünden tartıştı. Sürücülerden biri üzerinde taşdığı silahla diğer sürücüye ateş etti. Elinden yaralanan şahıs, hastanede tedavi altına alındı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Şişli Büyükdere Caddesi Ecza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre önde seyreden kimliği belirlenemeyen araç sürücüsü ile arkadaki 34 GY 414 plakalı cipin şoförü Mustafa Irgat arasında korna çalma yüzünden tartışma çıktı. Sinirlenen kimliği belirsiz sürücü belinden çıkardığı silahla arkasında duran cipin yanına giderek sürücüsü Mustafa Irgat'a bir el ateş etti. Silahlı sürücü daha sonra kullandığı beyaz otomobile binip olay yerinden uzaklaştı. Açılan ateş sonucu elinden yaralanan Irgat’a ilk müdahaleyi yakında bulunan AVM görevlileri ve çevredeki vatandaşlar yaptı. Irgat, olay yerine çağrılan ambulansla Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü tanığı Murat Can, olayın önünde cereyan ettiğini ifade etti. Can, “34 GY 414 plakalı araç korna çaldı. O anda da öndeki araçta sinirlenme oldu, hemen dışarı çıktı. Biraz tartışma oldu. Camı açmasını istedi. Adam da camı açmayınca direk sıktı gitti. Ama adam rast gele attı. Yani ölebilirdi de.” şeklinde yaşananları aktardı.

Polis ekipleri, Irgat’a ait 34 GY 414 plakalı cipi emniyet şeridiyle çevirdi. Olay yerindeki kovan ve araçta inceleme yapan polis ekipleri, çevredeki kamera görüntülerine bakarak kaçan sürücünün kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.