Daha önce peşine takılan polisleri iki kez atlatan şüpheli şahıs, 3'cüsünde kaçamayıp, yakayı ele verdi. Ekip otosuyla kovalanan şüphelinin kullandığı otomobil, lastiği patlatılarak durdurulabildi.

Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde devriye gezen polis ekibi, daha önceden iki ayrı zamanda kovalayıp yakalayamadığı Özkan A.'yı 06 HKA 83 plakalı otomobiyle dolaşırken farketti. Ekibin 'dur' ikazı yaptığı otomobil, hızla kaçmaya başladı. Özkan A., peşindeki ekip otosuyla birlikte Altındağ Fahrettin Altay Caddesi'ne girdi.

Polis ekibi, aşırı süratli ve tehlikeli kullanılan 06 HFA 83 plakalı otomobilin lastiğine ateş etti. Lastiği patlayan otomobil, daha fazla gidemeyince yol ortasında durmak zorunda kaldı. Özkan A., araçtan inerek kaçmaya çalıştı. Olay yerine gelen asayiş ve karakol ekipleri, kaçmaya çalışan şüpheliyi yakalayarak, gözaltına aldı.

Bu sırada, aynı aracın içinde bulunan bir kadın da gözaltına alındı. Şüpheliler, polis merkezine götürülürken, sivil polisler lastiği patlayan araçta inceleme yaptı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.