2010 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili olarak 1 kadın serbest bırakıldı.

2010 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan 3'üncü operasyonda 5’ı kadın 39’u erkek olmak üzere 44 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. Operasyon kapsamında şu ana kadar 28 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 16 kişi halen yakalanamadığı operasyonda 1 kadın emzirecek yaşta çocuğu olduğu gerekçesi ile serbest bırakıldı.

Hakkında gözaltı kararı verilenlere örgütü üye olmak, resmi belgede sahtecilik, dolandırıcılık suçlamaları yöneltilen operasyon kapsamında Ankara’da 8, İstanbul ve Kocaeli’nde 7, Erzurum’da 4, Gaziantep’te 3,Van’da 2, Antalya, Bursa, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, Giresun, Hatay, Kastamonu, Konya, Mardin, Sakarya, Samsun ile Şanlıurfa’da 1’er kişi hakkında gözaltı kararı bulunuyor.

Operasyonun daha önce sosyal medyada duyurulduğu iddiası ile hem emniyet hem de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.