İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir kişi kuyumcu dükkanında birlikte çalıştığı babasını silahla vurarak öldürdü. Kuyumcu dükkanına kendini kapatan şahıs, polis ekiplerinin ikna çalışmaları sonrası gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 15.45 sırlarında, Atatürk Bulvarı'ndaki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Özden Bilen (70), oğlu Ahmet Bilen (46) ile iddiaya göre kuyumcu dükkanında tartışmaya başladı. Tartışma sonrası oğul Bilen, silahla babasına ateş etti. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. İşyerinde beklemeye başlayan Ahmet Bilen'i polis teslim olması iknaya çalıştı. Kapı önünde polisle konuşan ve teslim olmayacağnı söyleyen Bilen tekrar içeri girdi. Dükkanda silahını tekrar sıktığı görülen Bilen, kapı önüne çıkarak polis ekiplerine teslim oldu. Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ahmet Bilen, gözaltına alındı. Cinayetin nedeninin araştırıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Mahalle sakinleri, Ahmet Bilen'in polislikten ayrıldığını, annesi öldükten sonra da babasının bir sene önce evlendiğini belirtti.