Ankara’da lüks bir otomobilin altına girdiği kamyonet, yoldan çıkıp hatıra ormanına daldı. Kaza sonrası lüks otomobil kullanılamaz hale gelirken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Eskişehir Yolu Ümitköy girişinde meydana geldi. İddiaya göre 06 FE 4408 plakalı kamyonetin sürücüsü Sedat Yiğit seyir halindeyken arkadan, 35 EB 2621 plakalı Ali Oğuzhan yönetimindeki lüks otomobil kendisine yanaştı. 2 araç anayolda seyir halindeyken bilinmeyen bir sebeple lüks aracın sürücüsü aracının kontrolünü kaybedip kamyonetin altına girdi. Lüks araç kamyonetin altında bir süre sürüklenirken kamyonet kazanın etkisiyle yoldan çıktı.

Yoldan çıkan kamyonet hâkimiyetini kaybetmiş bir şekilde yol kenarındaki ağaçlara çarptıktan sonra Ankara Garnizon Komutanlığı Hatıra Ormanı tellerine çarpıp ön tarafının üstünde havaya kalkmış bir şekilde durdu. Kaza sonrası durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan kamyonetin sürücüsünü olay yerinde tedavi edilirken, lüks araçta bulunan sürücü Ali Oğuzhan ise yapılan ilk müdahalenin ardından en yakın hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası lüks otomobil kullanılamaz hale geldi.