Beşiktaş'ta bir eve giren hırsızlar, içinde ziynet eşyası bulunan kasayı battaniye ile kamufle ederek çaldı. Şahıslar kaçarken bir araca da zarar verdi.

Olay, Bebek Mahallesi Çatalhöyük Sokak 1 numaralı apartmanda gerçekleşti. İmren İ'ye ait olduğu öğrenilen daireye iddiaya göre 3 kadın, 2 erkek geldi. Apartman kapısından içeri giren zanlılar, dairenin kapısını çilingirle açtı. Evde bulunan kasayı bir battaniye ile kamufle eden soyguncular apartmanın önündeki sahte plakalı lüks araca binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Sokağın girişindeki başka bir araca da çarpan şüpheliler ara sokaklarda izini kaybettirdi. Polis ekipleri şahısları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Çalınan kasanın içinde düğün takıları, 100 bin dolar değerinde 2 adet saat olduğu iddia edildi.

Hırsızları kaçarken gördüğünü söyleyen İSKİ lojmanlarının güvenlik görevlisi şahısların 3 bayan 2 erkek olduğunu anlattı. Görevli kaçarken şüphelilerin bir araca da çarptığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.