Maltepe’de demir sopalar ve silahın kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı. Bir kişi gözaltına alındı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Çok sayıda mermi kovanının bulunduğu olay yerinde polis geniş çaplı inceleme yaptı.

Olay, Altıntepe Mahallesi Emin Ali Paşa caddesi üzerinde, saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Murat Maral ile aralarında anlaşmazlık bulunan Murat Haykır, Cuma Haykır, Turan Haykır, Adem Demir, Yalçın Erducan ve Sinan Demir arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Murat Maral, kendisine demir sopalarla saldıran şahıslara yanında bulunan silahla kurşun yağdırdı. Maral’ın silahından çıkan kurşunlarla Murat, Cuma ve Turan Haykır ile Adem Demir ve Yalçın Erducan yaralandı. Kavga sırasında Maral’ın üzerine atlayan Sinan Demir, Maral’ın elinden silahını alarak ona ateş etti. Murat Maral kanlar içerisinde yere yığılırken Sinan Demir olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede adrese intikal eden polis ekipleri Sinan Demir’i olay yeri yakınlarında yakaladı. Gözaltına alınan Demir, polis merkezine götürüldü. Yaralılar ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis, detaylı delil araştırması yaptı. Söz konusu adreste çok sayıda mermi kovanı ile kavgada kullanılan demir sopalar ele geçirildi. Delilleri teker teker toplayan polis torbaya koyarak incelenmek üzere emniyete götürdü. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.