Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve Meclis başkanı adayı Deniz Baykal, cemevinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Antalya'da patisinin eski il başkanlarından olan Binali Efe'nin eşi Cemil'e Efe'nin cenaze törenine katılan Baykal, cemevindeki törenin ardından mezarlığa geçerek burada da acılı aileyi yalnız bırakmadı. Baykal, cenaze töreni boyunca elini tabutun üstüne koyarak yapılan dua ve semaha eşlik etti. Konuksever Mahallesi'ndeki cenaze törenin ardından helallik alınarak Efe'nin naaşı Uncalı Kent Mezarlığı'na götürüldü. Efe'nin mezarına toprak atan Baykal, aileye taziyede bulundu.

Cenaze törenine Baykal'ın yanı sıra CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı.

Cemile Efe'nin bir ay önce hastaneye rutin sağlık kontrolüne götürüldüğü, yapılan kolonoskopi işleminin ardından yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Yaklaşık bir ay boyunca yoğun bakımda tutulan Efe dün hayatını kaybetti.