MHP Kayseri milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında hastane ziyaretinde bulundu. Adaylar, hastanede sırada bekleyen hastalar ve taşeron firmada çalışan işçilerle sohbet ederek dertlerini dinledi.

MHP Kayseri milletvekili adayı Ercan Avcı, hastanede verilen sağlık hizmetine dikkat çekerek, “Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bitmeyen kuyruklarda saatlerce sıra bekleyen vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip bu sıkıntılara son verecek olan Ülkenin geleceği Milliyetçi Hareket Partisine destek istedik.” dedi.

Avcı, hastanede taşeron firmada çalışan işçilerle sohbet ettiklerini belirterek, “İşçi kardeşlerimizin sıkıntıları çok büyük. Kölelik düzen olan taşeron uygulamasını bitireceğiz. Onların büyük sorunlarına 13 yıldır AKP iktidarı görmezlikten geldi. Şimdi ise 13 yıl fark etmediği ve kendilerinin getirdiği kölelik düzen olan taşeron uygulamasıyla ilgili açıklama yapıyorlar. Sanki bu uygulamayı onlar getirmedi. MHP iktidarıyla AKP’nin kurduğu kölelik düzen son bulacak.” ifadelerini kullandı.