Ankara’da 26 Nisan'da düzenlenen aday tanıtım şöleninden sonra Erzurum’a dönen 'Milli İttifak' adayları, cuma günü Ulu Cami’de cuma namazından sonra partililerle birlikte sevgi yürüyüşü gerçekleştirecek.

SP Karargah Başkanı Savaş Diler, Saadet Partisi çatısı altında BBP ile gerçekleşen 'Milli İttifak'a vatandaşların büyük teveccüh gösterdiğini ifade etti. Diler, kesin aday listesinin açıklanmasının ardından seçmen ziyaretlerine başladıklarını ve bu amaçla sevgi yürüyüşünü gerçekleştireceklerine dikkat çekerek, "Halkımızın büyük bir teveccüh gösterdiği görülmektedir. Adaylarımız, kesin aday listeleri açıklandıktan sonra esnaf ve STK ziyaretlerini yoğun bir şekilde yapmakta ve gittikleri her yerde hemşehrilerimizin sevgi ve ilgisi ile karşılaşmışlardır. Bu ilgi ve alaka ile milletimiz bu birlikteliği olumlu gördüğünü göstermiştir. Yapılan kamuoyu yoklamaları ise Saadet Partisi’nin bu dönem güçlü bir şekilde Meclis'te olacağının müjdesini vermiştir." dedi.

Her ilçede açık hava mitingi yapacaklarını da belirten Diler, "Milli İttifak bir heyecan oluşturmuş, milletimize alternatif olduğunu göstermiştir. İlk besmeleyi adaylar ve teşkilat mensuplarıyla şehrin manevi komutanı Abdurrahman Gazi Türbesi'nde yaptık. Açık hava mitingleriyle de ilçelerde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz." diye konuştu.