Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu TOKİ İlk ve Ortaokulu öğrencilerine devretti. 3. sınıf öğrencisi Fatma Hamit, okulun bahçesine park yapılması talimatı verirken, 4. sınıf öğrencisi Cihan Akkaya ise okul bahçesine bank ve çöp kovası konulması talimatı verdi.

Minik başkanların danışmanlığını yapan Vefa Salman, Park ve Bahçeler Birimi Sorumlusu Tülin Kuleli ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’i telefonla bağlatarak, başkanların talimatlarını verdirdi. Bayan başkanı tebrik eden ve bayanların önemli konuma gelmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Kuleli, park talimatının en kısa sürede yerine getirileceğini belirtti. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ise yeni başkanların okula incelemeye gittiklerinde, bankların ve çöp kovalarının orada hazır olduğunu göreceklerini söyledi.

TOKİ İlk ve Ortaokulu Müdürü Fevzi Nite’nin de hazır bulunduğu ziyarette minik başkanlar makamda bol bol fotoğraf çektirdiler, Mustafa Kemal Atatürk’e 23 Nisan’ı çocuklara armağan ettiği için teşekkür ettiler.