Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 44 yaşındaki polis memuru Sıtkı Kocaağa'nın cenazesi, törenle memleketine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli, evli ve üç çocuk babası Kocaağa'yı son yolculuğuna uğurlamak için müdürlüğün bahçesinde tören düzenlendi. Törene Vali Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Yavuz Özfidan, vali yardımcıları, siyasi partilerin temsilcileri ve polis memurları katıldı. Törende konuşan Vali Çiçek ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileyerek, "Kardeşimiz, genç yaşta hayatını kaybetti. Mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi. İl Emniyet Müdürü Çetinkaya da Sıtkı Kocaağan'ın mesai arkadaşları ile uyumlu, sevgi dolu ve hoşgörülü kişiliğiyle sevilen, örnek bir polis olduğunu söyleyerek, acılı ailesine sabırlar diledi.

İl Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından Kocaağan'ın bir süre meslektaşlarının omuzlarında taşınan Türk bayrağına sarılı tabutu, kortej eşliğinde toprağa verilmek üzere memleketi Kocaeli'nin Darıca ilçesine gönderildi.