Muğla'nın Ortaca ilçesinde, hastaneye gitmek için işyerinden izin alan 44 yaşındaki Nurten Kılınç’tan 35 gündür haber alınamıyor.

Çaylı Mahallesi'nde oturan, iki çocuk annesi Kılınç, iddiaya göre 26 Ocak 2015 tarihinde sabah eşiyle birlikte evden çıktı. Eşi Salim Kılınç tarafından otomobille oto yıkamacıdaki işyerine götürülen Kılınç, rahatsızlandığını söyleyerek hastaneye gitmek için izin aldı. Akşam eve dönmemesi üzerine eşi işyerine gitti. Sabah hastaneye gittiğini öğrenen Kılınç, oraya da baktı. Hastanede olmadığını öğrenenince polis, jandarma ve savcılığa bilgi verdi.

Salim Kılınç, "Sabah eşimi otomobilimle işyerine bıraktım. Akşam eve geldiğimde eşimin gelmediği görünce cep telefonunu aradım, kapalıydı. Telaşla işyerine gittim, işyerinden sabah 09.00'da hastaneye gitmek için ayrıldığını ve bir daha gelmediğini öğrendim. Bunun üzerine devlet hastanesine gittim, hastane kayıtlarında da yoktu. Bunun üzerine polis, jandarma ve savcılığa bilgi verdim. Her yeri aradık, telefonuna da bir türlü ulaşamıyoruz. 35 gündür eşimden haber alamıyorum." dedi.