Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde meydana gelen olayda, bir muhabbet kuşu sahibinin evinden uçup komşunun penceresine konması kavgaya neden oldu. Olayda 3 kişi av tüfeği ile yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, olayda tüfeğini ateşleyen 36 yaşındaki Necdet Satılmış gözaltına alındı.

Odunpazarı 71 Evler Mahallesi Suluova sokakta oturan 36 yaşındaki Necdet Satılmış’ın çok sevdiği ‘muhabbet kuşu’ camdan uçarak komşularının camına kondu. Bu sırada komşuları evden kaçan muhabbet kuşuna taş attı. Muhabbet kuşuna taş atılmasına kızan Necdet Satılmış, tüfeğine sarılarak rastgele sokakta ateş etti. Sokakta oturan komşuları 16 yaşındaki Gamze Gürfidan sol göğüs üstü ve sol bacağının diz kapağından, 67 yaşındaki Şevket Molla ise akciğerine yakın yerden tek saçma ile yaralanırken, yine komşuları 31 yaşındaki Haydar Yabanlı da sol ayak ve sol omzundan yaralandı.

Olaydan sonra kaçmaya çalışan Necdet Satılmış, mahallede devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalandı. Satılmış’ın yakınları ise olayda kullanılan tüfeği sakladı. Polis uzun uğraştan sonra, olayda kullanılan tüfeğe ulaştı. Satılmış gözaltına alınırken, hayati tehlikeleri bulunmayan Necdet Satılmış ile Haydar Yabanlı’nın Eskişehir Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Şevket Molla’nın ise tedavisine hastanede devam ediliyor. Molla’nın şuurunu açık olduğu öğrenildi.