7 Haziran öncesi partiler, Sivas’ta seçime yönelik çalışmalarını sürdürürken Saadet Partisi Kadın Kolları tarafından Kent meydanında kurulan fikir duvarı vatandaşların ilgisini çekiyor. ‘Sivas ne İstiyor?’ başlığı ile kurulan fikir duvarına çeşitli yazılar yazan vatandaşların ortak isteği BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun bulunduğu helikopter kazasının aydınlatılması oldu.

Bir haftadır Kent Meydanında vatandaşların görüş ve önerilerini yazması için kurulan fikir duvarı, çok sayıda vatandaşın ilgisiyle karşılaşıyor. Fikir duvarına şehirde olmasını istedikleri şeyleri yazan da oluyor, iktidarı eleştiren de. İktidara yönelik eleştiriler yolsuzluk iddiaları üzerinden yapılıyor. Ancak en büyük istek, 2009 yılında BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun da içinde bulunduğu helikopter kazasının aydınlatılması oldu. Muhsin Yazıcıoğlu’nun resmini de yapan vatandaşların ortak görüşü olarak ağırlık kazandı.

Vatandaşların ‘Şehit liderimizin katillerinin bulunmasını istiyoruz’, ‘Suikast soruşturması sonuçlansın, yeter artık’, ‘Muhsin Başkanımın katillerini istiyoruz’ şeklinde ifadeleri dikkat çekti.