BBP Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları İl Temsilciliğince, partinin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 5'inci yılında, helikopterin düştüğü Keş Dağı'nda anıldı.

BBP İl Başkanı Ali Kaba, BBP Onikişubat Belediye Başkan adayı Ali Kıvrak, belediye meclisi adayları Ahmet Üzüm ve Mustafa Gelir, Alperen Ocakları Temsilcileri ve diğer ilgililerin katılımıyla, Keş Dağı'nda bir araya gelerek, İstiklal Marşı'nın ardından Yazıcıoğlu için mevlit ve dualar okundu, Kur'an tilavetinde bulunuldu.

BBP Onikişubat Belediye Başkan adayı Ali Kıvrak, yaptığı konuşmada, "suikast" olarak nitelendirdikleri olayın Türk milletine yapıldığını ileri sürerek, olayı nefret ve şiddetle kınadıklarını ifade etti.

Olayın 5'inci yılında Keş Dağı'nda rahmetli şehit liderlerinin yanında olduklarını dile getiren Kıvrak, şunları söyledi:

"Bizde ötelerin ötesine hesap yapan ve peygamberin yanında yer alma davası güden Alperenleriz. Allah'ın izniyle nefesimizin sonuna kadar bu yolda devam edeceğiz. Tüm dava arkadaşlarımızı birlik olmaya davet ediyorum. Bu süreci hep birlikte aydınlatıp Türk milletinin geleceğini inşa edecek Alperenlerle birlikte yolumuza devam ediyoruz. Şehit liderim, dürüstlüğünü, adam gibi adamlığını örnek alıyoruz. Senin ulu davan davamızdır, yolun yolumuzdur. Sen kabristanında rahat uyu. Yiğit adam, senin talebelerin olarak sonuna kadar o mutlu davanı, ülkeni, toprağını, bayrağını, vatanını, milletini koruyacağımıza söz veriyoruz."

Keş Dağı'na çıkan partililer konuşmanın ardından alandan ayrıldı.