Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı İlkadım Feza Berk Koleji Okul Müdürü Mevlüt Tabak, Kışla Mahallesi Muhtarı Selamet Özçelik’i ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette Feza Berk Koleji’nin de içinde bulunduğu mahalle olan Kışla Mahallesi’nin sorunları konuşuldu. Tabak’a ziyaretten dolayı teşekkür eden muhtar Selamet Özçelik, "Feza Berk Koleji’ni, çalışmalarını ve başarılarını yakından takip ediyorum. Sizlerin vesilesiyle mahallemizin de adı duyurulmuş oluyor. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın yetiştirilmesi adına yaptığınız çalışmalardan ve başarılardan dolayı kutluyor, başarılar diliyorum." dedi.

Okul müdürü Mevlüt Tabak ise "2006 yılından bu yana Kışla Mahallemizde hemşehrilerimize eğitim alanında hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Orijinal, farklı çalışma ve projelere imza atıyoruz. Bu projelerde gerek mahalle sakinlerimizi gerekse de hemşehrilerimizi her zaman yanımızda buluyoruz. Tüm hemşehrilerimize, bizlere olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyor, muhtarıma da çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.