Beyoğlu'nda evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan 39 yaşındaki Değer Deniz'in, hırsızlık amacıyla evine girdiği iddia edilen 17 yaşındaki C.M. yakandı. Polis ekipleri cinayet, güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi ile çözüldüğü bildirildi.

Beyoğlu'nda evinde elleri bağlı boğularak öldürülmüş halde bulunan 39 yaşındaki müzisyen Değer Deniz'in cinayet soruşturması tamamlandı.

Olayın hemen ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2 gündür incelemelerde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan çok sayıda güvenlik kamera kaydını incelemeye aldı. Yapılan kontrollerde cinayetin, eve hırsızlık amacıyla girdiği öğrenilen 17 yaşındaki C.M. tarafından işlendiği iddia edildi.

İncelemelerde şüphelinin, birinci katta bulunan evin açık olan penceresinden hırsızlık amacıyla içeri girdiği, şüphelinin ses çıkarması üzerine Deniz'in uykudan kalkar kalkmaz hırsız ile karşılaştığı ve genç hırsızın da panik halde, bağırmasından korkarak boğazını sıkarak cinayeti işlediği belirlendi.

Şüphelinin, cinayeti işledikten sonra evden klarnet takımı ve Deniz'e ait cep telefonunu alarak kaçtığı ve çaldığı bu malzemeleri de sattığı öğrenildi. Şüpheli C.M.'nin, halen gözaltında bulunduğu kaydedildi.